AUDI E-TRON 50 OG 55 MED HJUL SOM ØKER REKKEVIDDEN BETYDELIG

Posted by:tire specialist1

STANDARD FELGENE TIL AUDI E-TRON ER VELDIG TUNGE OG DERFOR ENERGIKREVENDE UNDER KJØRING. STOR GEVINST MED LETTERE FELGER.

Tesla oppgir at de originale 19-toms hjulene har 32 km mer rekkevidde enn de 1 kg (x4) tyngre 20-tommerne. Det stemmer med hva vi måler på egne Model Y, men de fleste har nå byttet til de 5 kilo lettere 18-toms anbefalingene, og har nå 15-20% lavere energiforbruk under blandet kjøring.

Et veldig godt forslag for Audi E-tron er å bytte ut 20 toms vinterhjul med våre mest anbefalte 19 toms vinterhjul med en vektgevinst på 7 kg. Dvs. 32,5 kg til 25,5 kg og i tillegg bytte til Frigus EV elbildekk som har full drenering. Klikk på bildet under for å se dagens tilbud på rekkevidde-forlengende vinterhjulsett.

audi-e-tron-rekkevidde-felger-19-sorte

VIL DU VITE MER OM HVORDAN VEKTEN PÅ HJULENE PÅVIRKER ELBILENE SÅ LES HER -FELGER TIL ELBIL- DETTE MÅ DU VITE

Eller klikk på bildet under for å komme til artikkelen

audi-e-tron-50-55-rekkevidde

 

1 KG LETTERE HJUL GIR 7-10 HK REDUSERT ENERGIBEHOV, ER KJENTE BEGREPER INNEN MOTORSPORT

Jo større felgdiameter jo mer effekt oppnår man med redusert vekt. Lettere dekk og lettere felgringer gir store gevinster både i akselerasjon og rekkevidde. Best effektgevinst oppnås jo lengre ut i radius vektreduksjonen skjer. Det er også litt forskjell på vekten av dekkene mellom dekkprodusentene. 

Derfor er også vekten på selve dekket med på hele regnestykket, siden dekket ligger lengre ut i radius enn felgen. Vektforskjellene mellom dekk er derimot mindre siden dekkene er svært like i konstruksjonen. Felgvektforskjellen mellom ulike design, metall og produksjonsmetode er derimot betydelig, og kjøremessig vil man kunne merke store forskjeller på hvordan bilen oppfører seg, og hvordan hjulene responderer både under akselerasjon og på ujevnt underlag. Felger til Audi e-tron og e-tron Sportsback i lettvektsdesign gjør bilen kjappere i akselerasjon i tillegg til bedre rekkevidde under blandet kjøring. Man får rett og slett en mye bedre Audi e-tron.

MEST Å HENTE PÅ 19-TOMMERE i ZAX EV531 ELLER ZAX V5 SOM BEGGE LEVERES I SATIN BLACK ELLER GLOSS GUNMETAL

Klikk på bildet under for å seg dagens tilbudspriser på Audi e-tron Sportsback med ZAX V5 Satin Black med anbefalte vinterdekk med god drenering.

felger-audi-e-tron-sportsback-sorte

ZAX V5 er testet til JWL, VIA og SAE J2530 standarder for det Global markedet. Se video presentasjon av ZAX V5 Satin Black nedenfor

FELGER TIL AUDI E-TRON SPORTSBACK - ZAX YNX GUNMETAL I 21 OG 22 TOMMERE. DET RÅESTE SOM FINNES TIL E-TRON

Felgen må oppleves på bilen i sakte fart bakfra eller forfra. Eikene er konvekse inn mot senter av felgene som gir en fantastisk spill når de roterer. Ekstremt maskuline felger som passer til en stor røff SUV. ZAX YNX leveres i Satin Black, Gloss Gunmetal og Titanium Silver.

felger-audi-e-tron-sportsback-21-22-sort-gunmetal

ZAX YNX er testet til JWL, VIA og SAE J2530 standarder for the Global markedet. Se video presentasjon av ZAX YNX Satin Black nedenfor

ZAX SUPERLETTE 21X9'' SMIDDE FELGER I ALUMINIUM SOM VEIER KUN CA. 10 KG/STK 

Dette er felger for kjøreglade og dyktige e-Tron eiere. Ca. 9 kg lettere felger enn original eller GMP felgene gir deg ekstremt oppgradert akselerasjon, rekkevidde og kjøreegenskaper. Montert med markedets mest støysvake sommerdekk med maks naturgummi (5 års garanti på gummikvaliteten) som også ligger helt i toppsjiktet på slitestyrke. Winrun R330 er beste dekk på alle Tesla modellene på alle målbare relevante egenskaper, og foreløpige målinger og sammenligninger i 20 og 21 tommere, så er dekket også beste sommerdekk-anbefaling for Audi E-Tron.

felger-audi-e-tron-sorte-smidde

VINTERDEKK TIL AUDI E-TRON 50 , E-TRON 55, Q8 E-TRON OG E-TRON SPORTSBACK MED DRENERENDE EV-EGENSKAPER

Rekkevidde for Audi E-tron modellene påvirkes i stor grad av hjulets vekt, og best mulig sentrering av vekten, men på våt veibane er også dekkets evne til å redusere den energikrevende vannbølgen foran dekket svært viktig. Når vi vet at vannbølgen løfter en 2,5 tonn tung E-tron fra veiebanen ved vannplaning over 80 km/t, så er det enkelt å forstå hvor mye energimotstand det er i vannbølgen før vannplaningen inntreffer. Nå har vi kampanjesalg på dimensjonene til Audi E-tron i 19 og 20 tommere, i h.h.v. 255/55 R19 og 255/50 R20. Klikk på bildet nedenfor og du kommer direkte til konfiguratoren.

vinterdekk-audi-e-tron-50-55-q8-e-tron-sportsback

Products list